Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У ШКОЛАХ ТЕПЕР БУДЕ КОМФОРТНО

Події
19.07.2021
За програмою термомодернізації закладів соціальної сфери зараз ведуться роботи на території Старої Збур’ївки і Нової Збур’ївки. Сьогодні голова громади Олександр Бабич відвідав відповідні об’єкти у цих населених пунктах. Так, у Старозбур’ївській ЗОШ нині відбувається реконструкція даху, на черзі – утеплення будівлі навчального закладу.
У Новозбур’ївській школі в усіх без винятку приміщеннях встановлені металопластикові вікна і двері, завершується добудова другого поверху над частиною корпусу, де розміщуватиметься величезна спортивна зала, фасад будівлі утеплюють кам’яною ватою, по периметру стелять доріжки із тротуарної плитки. В активній фазі і внутрішні роботи – тут працюють штукатури, маляри і електрики. За фарбуванням радіаторів опалення ми застали і керівника закладу Л.Г. Марсак, адже голова громади відвідує старостинські округи без попередження.
Також у школах продовжується заготівля дров та вугілля. Сподіваємося на вчасне завершення робіт з реконструкції, щоб діти вже мали змогу навчатися у комфортних умовах, а економія енергоносіїв за рахунок термомодернізації давала відчутну економію бюджету.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше