Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Освітяни Голопристанської громади прийняли участь у навчальному вебінарі «Цифровий документообіг»

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
16.05.2023

Концепцією Нової української школи задекларовано курс на дебюрократизацію. Поступово школи мають відмовлятися від паперового документообігу та переходити до електронного. Надійним підґрунтям для переходу до такого документування є затребувані нині автоматизовані системи діловодства.

 

Керівники, їх заступники та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Голопристанської міської територіальної громади на початку травня прийняли участь у навчальному вебінарі «Цифровий документообіг» за участі розробників програми Eddy «Єдина цифрова платформа освітнього простору», ознайомились з можливостями, перспективами та перевагами переходу роботи в єдиній цифровій системі.

 

Розробники та педагоги відмітили можливість підключення даної платформи до вже існуючої і працюючої системи АІКОМ (електронної системи управління освітою зі збору, зберігання, управління, використання даних у сфері освіти), що дає змогу приймати обґрунтовані та ефективні управлінські рішення в закладах освіти.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше