Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Взято участь в онлайн-тренінгу «Стратегічні комунікації для громад»

Події
07.10.2023

В кінці вересня за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України та USAID Transformation Communications Activity (TCA) відділом культури, туризму та ЗМІ ВК Голопристанської міської ради пройдено дводенний онлайн-тренінг на тему «Стратегічні комунікації для громад».

До тренінгу було відібрано 53 спеціалісти зі всієї країни у галузі інформаційної політики. З вітальним словом до всіх учасників звернувся заступник Міністра культури та інформаційної політики з питань європейської інтеграції Тарас Шевченко, наголосивши щодо необхідності подальшої активної протидії дезінформації, яку поширює кремль зазначишви що «Стратегічні наративи є одним із способів протидії дезінформації. Замість того, щоб давати можливість пропаганді формувати порядок денний, варто комплексно говорити про правдиві речі».

Протягом тренінгу всі учасники отримали змістовну інформацію та консультації з приводу практичних підходів до тактичної і стратегічної комунікації та щодо стратегічних комунікацій під час війни, засад регіональної диспозиції та нормативного прядку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше