Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг "Громадський і медійний контроль за відновленням зруйнованих війною українських міст" пройдено

Сьогодення
28.08.2023

25-27 серпня на Київщині відбувся третій, заключний навчальний модуль проєкту "Громадський і медійний контроль за відновленням зруйнованих війною українських міст".

Заступник начальника Голопристанської МВА Андрій Єременко разом з громадськими активістами з усієї України пройшов навчальний тренінг щодо громадського контролю відбудови зруйнованих унаслідок війни міст та отримав Сертифікат.

Навчання відбулось у межах масштабного проєкту, який із березня 2023 року реалізує ВГО "Стоп корупції" за підтримки "Black Sea Trust for Regional Cooperation", що є проєктом "German Marshall Fund of the United States".

Навчальна програма складалась із трьох триденних семінарів із різноманітними програмами, що складались із теоретичних і практичних занять, знайомства із провідним практичним досвідом відбудови різних громад, обміну думками, обговорення проблем і рішень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше