Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як долати стрес

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
05.08.2024

Як ми звикли долати стрес? Випустити пару, дати волю емоціям, чи навпаки – придушити їх і вдати, що все добре, завантажуючи себе справами?

Піклування про себе в турбулентний час – це свідомо. А головне – це ще й турбота про своє оточення.

Ділимося з вами порадами від спеціалістів наших Центрів життєстійкості. Ці дієві техніки з курсу «Самодопомога Плюс» від партнерів проєкту – Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) в Україні – допомагають триматися на плаву.

Нагадаємо, якщо ви живете у постійному стресі та потребуєте фахової допомоги спеціалістів, – ви можете звернутися до Центру життєстійкості у своїй громаді.

Ці простори створені, щоб підтримати українців, допомогти знайти опору серед однодумців зі схожим досвідом і навчити психологічній стійкості.

Дізнатися, де вже працюють Центри життєстійкості, а де готуються до відкриття, ви можете за посиланням (https://www.msp.gov.ua/content/gromadi-do-uchasti-v-programi-zhittestiykosti.html ).

Проєкт реалізується Мінсоцполітики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?” Першої леді Олени Зеленської.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше