Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо взяти участь у тестуванні на знання Конституції України

Оголошення
25.06.2024

До 28-й річниці прийняття Конституції нашої Держави освітня платформа Національного Фестивалю «Код Нації» запрошує усіх охочих скласти тестування на знання Конституції України, де ви зможете випробувати свою ерудицію та розуміння основних принципів нашої держави.

Зареєструватись на тестування можна до 18 липня на сайті події law.kod-natsii.com

З 28 червня по 28 липня тестування стане доступним для складання. Отримати Сертифікат знавця Конституції України зможете одразу після складання тестування!

Детальніше про умови участі та регламент – на сайті law.kod-natsii.com

Методичне забезпечення тестування здійснюється освітньої платформою Фестивалю (технічна складова) у співпраці з кандидатом юридичних наук, старшим викладачем кафедри конституційного права України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Мохончуком Б.С.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше