Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Голій Пристані суд визнав винним депутата міської ради за погрози посадовій особі органу місцевого самоврядування

Сьогодення
06.12.2021
Постановою Голопристанського районного суду від 11.11.2021 року по справі № 654/3075/21 депутата Голопристансьої міської ради визнано винним за погрози та нецензурну лайку в бік начальника одного із структурних підрозділів міської ради.

Як вбачається із матеріалів справи, 30.08.2021 року депутат Голопристанської міської ради у робочому кабінеті чинив тиск на начальника відділу комунальної власності та земельних відносин виконавчого комітету Голопристанської міської ради, погрожував йому та виражався нецензурною лайкою. В результаті суд у діях депутата міської ради вбачає ознаки  адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, а саме: дрібне хуліганство та притягнув його до адміністративної відповідальності у виді штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 (п`ятдесят одна) гривня 00 копійок, а також вирішив стягнути з з нього на користь держави судовий збір в розмірі 454 (чотириста п`ятдесят чотири) гривні 00 копійок.

Для Голопристанської міської ради, та і більшості територіальних громад нашої держави, такий вчинок є безпрецендентним і дуже прикро, що народний обранець таким чином користується своїм депутатським мандатом і намагається вирішувати свої питання мовою сили. 

Новини Голої Пристані

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше