Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Страхувальники Херсонщини спрямували до соцфондів понад 4,3 мільярда гривень

Сьогодення
08.11.2021

Протягом січня – жовтня 2021 року роботодавці Херсонщини перерахували до соціальних фондів понад 4,3 млрд гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, цьогорічні надходження єдиного соціального внеску на 776,4 млн гривень перевищили відповідний показник попереднього року.

Своєчасна та в повному обсязі сплата єдиного внеску до соціальних фондів сприяє дотриманню державними інституціями соціальних гарантій. Зокрема мешканці Херсонської області мають можливість вчасно отримувати пенсії, виплати на випадок безробіття, від нещасних випадків чи професійних захворювань.  

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся про податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше