Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Херсонщині стартував Всеукраїнський день картоплі «Картопляний блокчейн-2021».

Події
26.08.2021
Долучайтеся до перегляду трансляції!
26-27 СЕРПНЯ 2021 РОКУ В С. ЧУЛАКІВКА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОЙДЕ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ КАРТОПЛІ» ПІД ПІДЗАГОЛОВКОМ «КАРТОПЛЯНИЙ БЛОКЧЕЙН».
Це єдиний в Україні спеціалізований захід для виробників картоплі, організований у тісній співпраці між Українською асоціацією виробників картоплі та ТОВ «ДЛГ Україна».
Попри перешкоди, створені пандемією COVID-19, успішний дебют заходу відбувся в 2020 році і зібрав понад 600 учасників, повідомляють організатори.
Як зазначається, цьогоріч «Картопляний блокчейн» рухається на південь України і розширюється до двох днів. «Всеукраїнський день картоплі» приймає досвідчений виробник картоплі − ФГ «Аделаїда», яке обробляє близько 3 тис. га землі на зрошенні на Херсонщині та 5,5 тис. га на Житомирщині.
Докладніше читайте ТУТ
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше