Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Порядок надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка»

Сьогодення
29.12.2021

До відома мешканців громади.

Постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2021 року № 1272 «Деякі питання надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» затверджено Порядок надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка».

Допомога надається отримувачу допомоги одноразово у розмірі 1000 гривень виключно для придбання у безготівковій формі з використанням електронних платіжних засобів у сферах культури, фізичної культури і спорту, здійснення внутрішніх пасажирських перевезень залізничним та авіаційним транспортом, а також для придбання книжок у суб'єктів господарювання, зареєстрованих відповідно до законодавства, та яким банком-еквайром встановлено код категорії продавця (Мегсhant Саtegогу Соdе, далі – МСС-код) з переліку, наведеного у додатку 1 до Постанови.

Додатково повідомляємо, що 22 грудня 2021 року відбувся спільний брифінг Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства економіки України та Міністерства культури та інформаційної політики України.

М.Федоров повідомив, що опрацьовується можливість долучити до Програми аптеки. Орієнтовно можливість придбати ліки в рамках Програми «єПідтримка» з’явиться з другої половини січня 2022 року.

Відділ економічного розвитку виконавчого комітету
Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше