Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація про стан судових справ

Виконавчий комітет міської ради інформує
10.08.2021

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради Херсонської обалсті інформує, що станом на 10 серпня 2021 року у провадженні та на контролі знаходиться 60 справ, з них адміністративні –  7 справ, господарські – 6 справ, кримінальні – 2 справи, цивільні – 43 справи. Всього проведено 79 судових засідань. Закрито – 26 справ. 

Із загальної кількості судових справ лише 30 % справ мають важливе значення для держави чи життєдіяльності Голопристанської міської територіальної громади, інші судові справи малозначні та мають значення лише для заявників (позивачів) і крім наповнення бюджету від сплати судового збору, на права та обов’язки інших жителів громади не впливають. 

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість судових справ  зросла удвічі, зокрема кількість трудових справ збільшилася на 500 %, кількість цивільних справ загалом зросла у два з половиною рази.  Це пояснюється  як  об’єднанням у 2020 році  територіальних громад, передачею земель за межами населених пунктів у розпорядження до органів місцевого самоврядування, так і байдужим  ставленням колишніх очільників ліквідованих сільських рад до вирішення трудових та земельних прав громадян. 

Інфмормаця надана без урахування статистики по службі у справах дітей та соціальної роботи з сімями, дітьми та молоддю та по відокремленим струтурним підрозділам виконавчого комітету міської ради.

Сергій ТАРАНЕНКО, начальник відділу з питань

юридичної роботи виконавчого комітету   міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше