Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сомнамбулізм «нічних сміттярів»

На злобу дня
17.12.2021

Йдеться про тих, що зі своїх домівок уночі або зовсім рано, щоб ніхто не бачив, виносять чи вивозять сміття до зупинок громадського транспорту.

Чому сомнамбулізм? Бо, найвірогідніше, вони ж потім поруч з іншими людьми стоять на зупинці, чекаючи маршрутку, і мовчки споглядають, як собаки розтягнули навкруги ніби вже й не їхнє сміття. Сновиди ж не пам’ятають, що десь ходили вночі. І в цьому бажанні «забути» свою шкоду криється і підлість, і страх бути спійманим на гарячому.

А є й такі, доводилося бачити, що не соромлячись вивозять великі мішки з відходами до сміттєвих контейнерів у дворах багатоквартирних будинків. Ці особи вже не бояться. Вони навіть на зауваження не реагують, мов не чують. А платять нехай мешканці квартир.

І хоч донос – це похвальне діло сталінських часів, та, мабуть, і зараз просто необхідно до такої методики повертатись, бо по-іншому не доходить – дехто людської мови не розуміє. Тому міська рада дуже просить тих, хто бачив чи знає таких втаємничених осіб, ловити на гарячому, фотографувати і повідомляти про шкідників. Зробимо наше місто і совість людей чистішими!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше