Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ситуація на передовій залишається напруженою

Сьогодення
23.09.2021

Учора голова громади Олександр Бабич повернувся із зони проведення ООС, де зараз перебуває 17-й батальйон 57-ї мотопіхотної бригади. Місце постійної дислокації батальйону – Стара Збур’ївка, у ньому несуть службу наші земляки, серед яких, до речі, чимало жінок. Тепер, за ротацією, наші військові знаходяться на фронті. І, як повідомив міський голова, ситуація на цій ділянці лінії розмежування доволі складна: від окупантів постійно прилітають «важкі подарунки» – міни, гранати, в наш бік працює артилерія.

Щоб підтримати вояків з Голопристанщини, які вже давно стали підшефними для нашої громади, цього разу допомогли продуктами і транспортом підприємці і фермери – Олександр Єременко, Іван Яланський, Світлана Буженко, депутат міськради Костянтин Чунтонов, а мешканці старозбур’ївського старостинського округу придбали і передали у батальйон дві бензопилки.

Усі, хто має змогу і бажання підтримати наших земляків на фронті, можуть зробити це, звернувшись особисто до голови громади Олександра Бабича або до старости Старозбур’ївського округу Віктора Маруняка.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше