Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подолання відчуття втрати при вилученні з сім'ї

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
07.08.2024

Через різні складні життєві обставини (матеріальні труднощі, домашнє насильство, хвороба, смерть близької людини тощо) діти можуть потрапити під опіку родичів або опинитися в патронатних та прийомних родинах.

 У таких випадках діти часто переживають сильний стрес, відчуваючи біль втрати чи страждання, а також звинувачуючи себе та оточення в тому, що сталося.

Утім, практика підтверджує: щодня сотні прийомних батьків і соціальних працівників змінюють життя дітей та їхніх сімей на краще.

Разом з ГО "Центр психологічної допомоги "Конфіденс" розповідаємо, як допомогти дітям, що опинилися в патронатних родинах, пройти цей непростий етап, мінімізувавши наслідки травматизації.

Джерело: Національна соціальна сервісна служба України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше