Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Доєднуйтесь до вшанування загиблих у Другій світовій війні

Оголошення
07.05.2024

Шановна Голопристанська громадо! Завтра вся Україна та Європа вшановуватиме 79-ту річницю закінчення Другої світової війни – День пам’яті та перемоги над нацизмом

Багато років тому всім світом вибороли, щоб настав мир, коли український народ зробив великий внесок у перемогу над нацизмом заради поколінь. І зараз нашому народу випала тяжка доля знову боротися зі злом заради майбутнього, заради волі й незалежності та самого існування української нації. 

Сьогодні немає жодного жителя України, який з особистого досвіду не знає, що таке війна і що таке втратити у бойових діях побратима, рідного, знайомих. Тому українці мають не лише стійку позицію щодо безкомпромісності нашої боротьби, а й велику шану до загиблих воїнів Другої Світової війни. 

Пам’ять завжди повинна бути в наших серцях!

Тож просимо всіх жителів Голопристанщини завтра (8 травня) за місцем свого проживання вшанувати пам’ять відомих й невідомих воїнів, загиблих у Другій світовій війні, та загиблих захисників у наслідок агресивної сучасної війни рф проти України. 

Просимо згадати світлою пам’яттю, покласти до меморіалів квіти, у хвилині мовчання схилити голови та помолитися за тих, кого вже з нами немає, відзначивши героїзм і самовідданість захисників рідної землі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше