Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем сіл Кардашинка, Гладківка, Малі Копані !

Привітання
14.10.2024

Кожен населений пункт нашої громади має власну історію, видатних та працьовитих односельчан і приводом згадати та вшанувати поважних людей є День села, який святкуємо 14 жовтня.

День села - свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місцевості з особливим колоритом і славною історією.

Берегти традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його на радість дітям, не цуратися його буднів та продовжувати історію - святий обов’язок кожного жителя.

Немає сумніву, що наполеглива, самовіддана праця жителів села завжди була гарантією постійного і ефективного його розвитку.

Нажаль ми не святкуємо свята, як зазвичай зі зрозумілих причин – у нашій країні війна. Кожен з нас вірить, що наші захисники та захисниці і всі, хто мужньо бореться за свободу та незалежність нашої держави, здолають російського агресора.

Попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково разом будемо святкувати під мирним небом на звільненій українській землі.

Тож, з нагоди Дня села, від всієї Голопристанської громади вітаємо всіх мешканців сіл Гладківка, Кардашинка та Малі Копані , бажаємо міцного здоров’я та сил, віри в добро, яке неодмінно переможе зло, мирного неба над головою, хай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, а любов до рідного краю лише примножується!

Слава Україні! Героям Слава!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше