Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодо продажу об'єктів малої приватизації

Оголошення
22.11.2021

Оголошення щодо продажу об'єктів малої приватизації комунальної власності Голопристанської міської територіальної громади

Інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні  об’єктів  малої приватизації  розміщено в електронній торговій системі ДП «Прозоро.Продажі» на платформі https://ubiz.ua/auctions-all/sell .

- Лот 1 - магазин, загальною площею 174,7 кв.м, , що знаходиться за адресою: вул. Кленова, 26, м. Гола Пристань, Херсонська область.

- Лот 2 - будівлі та споруди котельні № 3, загальною площею 127,0 кв.м, що знаходиться за адресою: вул. Чорноморська, 71-в, м. Гола Пристань.

- Лот 3 - житловий будинок, загальною площею 64,6 кв.м, за адресою: вул. Олешківська, 19, м. Гола Пристань.

- Лот 4 - будівлі та споруди котельні   № 5, загальною площею 98,0 м.кв, за адресою: вул. Ігнатченка, 1-в, Гола Пристань, Херсонська область.

- Лот 5 - житлового будинку, загальною площею 75,9 кв.м, за адресою: пров. Прикордонний, 13-в, м. Гола Пристань, Херсонська область.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше