Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради вітають всіх жителів громади з Днем сім'ї!

Привітання
15.05.2024

15 травня в Україні та світі відзначають Міжнародний день сім’ї – свято, яке символізує віковічні родинні цінності, любов й підтримку рідних людей. 

Цінності, які ніколи не здолає московський ворог, бо українська родина – це основа української нації.

Через війну, яку розпочала росія проти України, через окупацію Голопристанської міської територіальної громади, через вимушений переїзд багатьох жителів громади задля безпеки в різні куточки світу чи підконтрольної України – не всі мають можливість зустрітися зі своїми родичами. Але головне у цьому святі – провести хоча би деякий час із родиною чи онлайн, зібратися вдома разом або послати вісточку своїм близьким.

Щиро бажаємо кожній родині Голопристанської громади благополуччя, щастя, добробуту. Цінуйте своє сімейне вогнище, бережіть його, не шкодуйте своєї любові для найдорожчих, найближчих людей!

Ми вдячні всім сім’ям військових-захисників, за вашу відданість, мужність і рішучість у доланні всіх перепон на шляху до остаточної перемоги над кремлівським окупантом.

Сила Збройних Сил України в наших військових, а сила наших військових – у сім’ях! Сім’ї – це серце і душа всього, що ми робимо й кого ми захищаємо від російського агресора.

В цей день також скорботно вшановуємо тисячі родин загиблих, чий передчасний відхід через російську агресію назавжди змінив шлях тих сімей, в кого є втрати близьких через війну!

Сім'я є головним хранителем культури і традицій, й успіх та благополуччя кожної окремої сім'ї являється запорукою успіху всього людства. Тому бережіть один одного – бо це справжній скарб. 

Шануйте та любіть свою сім’ю, адже ваш рід – це ваша вікова пам’ять й опора в житті!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше