Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Христос народився! Славімо Його!

Привітання
25.12.2023

Шановна Голопристанська громадо, вітаємо з Різдвом Христовим!

Хоч на нашу долю випало відзначати це величне свято в умовах війни та окупації рідної громади, все ж зустріньмо його гідно, бо, як ніколи, маємо наповнити наші серця впевненістю у власних силах та готовністю робити добро один одному.

Цьогорічне святкування Різдва Христового повертає нас до памʼяті наших прадідів, які так само святкували його у цей час!

Можна переписати історію, нав'язати чужі традиції, виховати когорту людей, що не знатимуть своєї історії, та правда завжди має верх над неправдою, як і добро завжди перемагає зло!

Українці повертають собі свою історію, свої звичаї та традиції.

У це світле свято хоч ми далеко один від одного, та серцем і душею ми завжди поряд! Віримо, що невдовзі обов’язково відсвяткуємо всі свята разом в теплому сімейному колі в рідному Голопристанькому краї.

Святкувати під час війни завжди важко. Та попри все ми будемо зберігати різдвяне сяйво у своїх серцях. Дякувати і молитися за тих, хто ціною свого життя робив і робить усе, щоб ми сиділи разом за сімейним столом.

У всіх нас лише одне бажання – ПЕРЕМОГА. І всі наші молитви закінчуються словами: Боже, дай Перемогу і миру нашій Україні, звільнення від окупантів рідної Голопристанської домівки, збережи всіх рідних і близьких!

Нехай наша молитва буде почута. Нехай світло Різдвяної зірки зігріє кожного українського воїна, який щодня, щогодини та щохвилини боронить Україну та весь світ.

Згадуємо у молитві наших захисників-односельців, які зустрінуть Різдво в холодних окопах на передовій, молімося за кожного, хто у ворожому полоні, за кожного, хто знаходиться в жахливих умовах окупації та хто вимушений був покинути рідні домівки. Віддаймо шану Героям, які захищають нас з небес.

Повсякчас будемо молити Господа про Перемогу українського народу та про повернення усіх додому живими та здоровими!

Бажаємо всім й надалі сил, наснаги і віри, чистоти душі та думок, хай виправдаються всі очікування і здійсняться найзаповітніші мрії – повернутися додому звільненої Голопристанщини всім, хто був змушений виїхати через війну.

Нехай у ваших домівках панують мир, злагода та добробут, а на нашій землі – ПЕРЕМОГА та процвітання.

Христос народився! Славімо Його!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше