Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Річний звіт діяльності благодійної організації «Фонд громади міста Гола Пристань «Свята Ольга»

До відома громадян
16.02.2022

Робота Благодійної організації «Фонд громади міста Гола Пристань «Свята Ольга» протягом 2021 року здійснювалася відповідно із Статутними напрямками та операційним планом затвердженим рішенням правління №1 від 04.02.2021 року.

25 січня 2021 року відбулися загальні збори членів організації, інформація про звіт діяльності організації була розміщена на сайті Голопристанської міської ради та ГО «Громадський центр Нова генерація». До складу організації входить – 14 членкинь.

Протягом звітного періоду продовжені терміни угод про спільну діяльність між благодійною організацією та Скадовським районним відділом № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Херсонській області, Голопристанським центром безоплатної вторинної правової допомоги, міськрайонним центром зайнятості, з Херсонською громадською організацією «ЖИВА-Я». 11 травня 2021 року підписана угода про співпрацю з ГО «Усі свої» ( м. Скадовськ ) в рамках проекту «Дієва гендерна політика – передумова успішного розвитку громад» та підписані Меморандуми про співпрацю з Новомиколаївською сільською та Голопристанською міською радами відповідно 15 червня та 23 червня 2021 року.

Основна діяльність організації протягом року була направлена на виконання таких напрямків роботи:

- сприяння розвитку громадянського суспільства, принципів демократії, громадянської освіти;

- пропагування гендерної рівності та сприяння впровадження гендерної політики у громаді;

- підвищення соціального статусу жінок, їх життєвої, суспільної активності;

- допомога жінкам, дітям та сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини;

- сприяння розвитку охорони здоров’я, збереження репродуктивного здоров’я, пропагування здорового способу життя;

- розвиток організаційної спроможності організації.

Повну версію звіту у форматі PDF можна переглянути або завантажити за лінком: Річний звіт

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше