Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні рятівники, працівники та ветерани цивільного захисту і пожежної охорони, щиро вітаю вас із Днем РЯТІВНИКА!

Привітання
17.09.2021

Ви присвятили своє життя складній та небезпечній, але дуже благородній справі, яка є дійсно важливою і необхідною – за першим сигналом ви поспішаєте на допомогу тим, хто потрапив у біду.

Усунення наслідків надзвичайних ситуацій вимагає високої професійної підготовки, мужності та вміння в найкоротші терміни реагувати на будь-яку потенційну небезпеку. За кожним врятованим життям, ліквідованою пожежею, аварією, катастрофою, за кожною рятівною справою та поміччю стоїть відмінна фахова підготовка, високий професіоналізм та досвід.

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом, і нехай ваша робота завжди буде оцінена належним чином. Нехай множаться ваші сили і благі справи, та завжди поруч знаходяться близькі і милі серцю люди.

Дозвольте в цей святковий день подякувати вам за самовідданість справі та побажати вам міцного здоров’я, побільше життєвих благ, благополуччя, наснаги та витримки, і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир, добробут і злагода панують у ваших оселях.

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше