Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Просимо власників малих та середніх підприємств пройти опитування Center for International Private Enterprise (CIPE)

Оголошення
17.05.2023

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) наразі проводить оцінку потреб малого та середнього бізнесу, а також органів державної та місцевої влади України для напрацювання програми донорської допомоги Україні на найближчі роки.

 

В рамках оцінки потреб проводиться опитування власників малих та середніх підприємств (МСП) та відеозустрічі з експертами, власниками МСП, та представниками публічного сектору в тому числі органів місцевої влади, щоб почути про їх досвід, проблеми, думки щодо нинішньої ситуації бізнесу в Україні та відбудови і компоненту доброчесності в ній; проте першочергово цікавлять потреби (як в короткостроковій так і довгостроковій перспективі) та пропозиції, поради донорам для врахування при формуванні програм донорської допомоги.

 

Посилання на опитувальник, а також посилання на додаткові два запитання для релокованого (переміщеного) бізнесу (за наявності такого) зазначені нижче. Заповнення форми займає від 9 до 16 хвилин.

Просимо пройти онлайн опитування за першої ж нагоди, але не пізніше 24 год. 00 хв. 18 травня 2023 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше