Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проєкт з термомодернізації Старозбур’ївської школи вдало завершено!

Сьогодення
24.12.2021

Завершено проєкт з термомодернізації і капітального ремонту фасаду та покрівлі будівлі Старозбур’ївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

На даний проєкт було закладено 3 млн 750 тис гривень. Кошти виділили з місцевого бюджету Голопристанської міської територіальної громади.

Через систему електронних торгів Prozorro перемогло приватне підприємство «Еліт-Буд», яке запропонувало найнижчу ціну за виконані роботи – 3 562 154 грн.

Завдяки програмі з тепломодернізації навчальних закладів, виконано наступні роботи:

  • утеплено стіни мінватою, товщиною 15 см;
  • утеплено горище мінватою, товщиною 20 см;
  • проведено реконструкцію даху;
  • осучаснено систему опалення.

Тепер у школі комфортно перебувати навіть у сильні морози. Температура у стінах закладу стабільно тримається 23-25° тепла.

Діти та вчителі задоволені такими змінами. Економія на опаленні будівлі складатиме 30-40%.

Згідно з програмою з тепломодернізації навчальних закладів Голопристанської МТГ, усі школи та садочки громади мають бути утеплені. Старозбур’ївська школа стала першим сільським закладом освіти, що потрапив у програму.

В наступному році заплановано утеплити ще 4 заклади освіти: 2 школи і 2 садочки.

Джерело

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше