Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Результати громадських слухань Про проведення конкурсу щодо надання послуг з поводження з побутовими відходами

Громадські слухання
22.12.2021

Виконавчий комітет міської ради інформує, що 21 грудня 2021 року в залі засідань міськвиконкому відбулись громадські слухання з приводу обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Голопристанської міської ради «Про проведення конкурсу щодо надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Голопристанської міської територіальної громади та затвердження складу комісії, Положення про проведення конкурсу з надання послуг з поводження з побутовими відходами та конкурсної документації».

За результатами громадських слухань запропоновано винести проєкт рішення виконавчого комітету міської ради «Про проведення конкурсу щодо надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Голопристанської міської територіальної громади та затвердження складу комісії, Положення про проведення конкурсу з надання послуг з поводження з побутовими відходами та конкурсної документації» на розгляд виконавчого комітету міської ради (після отримання погоджень від Державної регуляторної служби України та Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України).

Відділу економічного розвитку
виконавчого комітету міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше