Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Держкомтелерадіо розпочинає прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
05.06.2025

Держкомтелерадіо розпочинає прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики у 2025 році.

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за пів року до їх висунення на здобуття Премії.

 На здобуття Премії до 10 серпня 2025 року подаються:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;
  • примірник твору (електронна версія твору та/або відповідне посилання на твір, розміщений на інтернет-ресурсі) з підтвердженням його оприлюднення в друкованих  (аудіовізуальних, онлайн) медіа;
  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу - копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «На здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола»).

З метою оперативного опрацювання поданих документів клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word та з підписом у форматі pdf), а також електронні версії творів прохання надсилати Держкомтелерадіо на електронні адреси irina@comin.gov.ua , office@comin.gov.ua

Телефон для довідок (044) 279 51 56.

2025 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше