Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працівники служби у справах дітей працюють на попередження

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
22.09.2021

Працівниками служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю виконавчого комітету Голопристанської міської ради (далі Служба) спільно з інспектором ювенальної превенції відділення поліції №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області Артамоновим А.О. та фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Риженко Ю.О. проведено 13 та 16 вересня 2021 року рейди в селі Нова Збур’ївка та по місту Гола Пристань з метою попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, відповідального батьківства, підготовка сімей до зимового періоду.

Відвідано 2 сім’ї, в яких 3 дітей не приступили 1-го вересня поточного року до навчання, та 8 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, в яких виховується 22 дитини.

Інспектором ювенальної превенції відділення поліції №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області Артамоновим А.О. складено два приписи.

Головним спеціалістом Служби Кучеренко Н.М. винесено 2 попередження про відповідальність батьків за утримання, виховання та навчання неповнолітніх дітей.

Фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Риженко Ю.О. проведено з батьками інформаційні бесіди щодо утримання житлових приміщень, дотримання санітарно-гігієнічних умов проживання, недопущення порушення прав дитини, ведення здорового способу життя батьками, підготовка сімей до опалювального сезону.

Ірина ПИСАРЄВА,
начальник служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями,
дітьми та молоддю виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше