Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урядом ухвалено відповідну постанову

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
06.08.2024

Вразливі верстви населення прифронтових територій Харківщини, Сумщини, Донеччини та Херсонщини забезпечать гуманітарним скрапленим газом.

Сьогодні Урядом було ухвалено відповідну постанову. Нею передбачається реалізація експериментального проєкту із постачання скрапленого газу в балонах як гуманітарної допомоги вразливим категоріям населення прифронтових територій Харківщини, Сумщини, Донеччини та Херсонщини.

Зокрема, документом передбачається врегулювання порядку отримання та розподілу гуманітарної допомоги у вигляді побутового скрапленого газу, а також необхідного технологічного обладнання, яке надходить від міжнародних донорів і національних нафтогазових операторів.

Проєкт акта розроблено Міненергетики спільно з Мінреінтеграції й іншими зацікавленими міністерствами та відомствами. Його обговорення проходило на спеціальних нарадах під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірина Верещук.

Напрацювання й ухвалення акта здійснювалось у межах виконання Плану першочергових заходів щодо стабілізації життєзабезпечення населення на територіях, де ведуться бойові дії. Відповідний План був затверджений розпорядженням Уряду від 25 червня 2024 року № 583-р.

Сьогоднішнє рішення Уряду покликане підтримати постраждале населення прифронтових громад і нормалізувати життєдіяльність населених пунктів, де відсутні або зруйновані розподільчі мережі природного газу й відбуваються тривалі припинення постачання електричної енергії.

Джерело: Мінреінтеграції 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше