Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Послаблюємо ворога на всіх напрямках" — Гуменюк про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

Жителям тимчасово окупованих територій
09.01.2023

Сили оборони намагаються послабити російську армію на тимчасово окупованій території Херсонщини: взяти під контроль їх логістичні та транспорті маршрути та вибити російських військових з місць, де вони суттєво окопались. 

Про це в етері загальнонаціонального марафону заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, оперативна ситуація залишається досить складною, російська армія постійно обстрілює правобережну частину Херсонської області, але Сили оборони тримають її під контролем.

"Наша бойова робота спрямована саме на те, щоб не підпускати ворога так близько, де вони можуть розташувати своє озброєння, здатне атакувати нашу територію. Також продовжуємо протидію по Кінбурнській косі. Є втрати ворога і в живій силі, і в техніці. Зараз дорозвідуємо", — сказала Гуменюк.

Також вона повідомила, що за останній тиждень Силам оборони вдалося знищити декілька одиниць техніки армії рф, в тому числі РСЗВ та бронетехніку, і розбити два осередки скупчення російських військ.

"Тобто послаблюємо їх на всіх напрямках, не тільки на логістичних і транспортних маршрутах, а і там де вони знають, що вже суттєво окопалися", — сказала Гуменюк.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше