Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З полону повернулися понад 200 українських військових

Звернення Президента України
03.01.2024

Україна і росія повідомили про перший за близько пів року великий обмін полоненими. Зокрема, Київ заявив про повернення понад 200 військових і цивільних.

«Наші – вдома. З російського полону повернули понад 200 наших воїнів і цивільних. Солдати, сержанти, офіцери. Воїни Збройних сил, Національної гвардії, ВМС, прикордонники. Частина захисників боронила Маріуполь і «Азовсталь», – написав у телеграмі президент Володимир Зеленський.

«Великий обмін полоненими… Важкий обмін після тривалої паузи. Це результат, який дався великими зусиллями команди. Ворог тримав у полоні цивільних викладачів, а також поліцейського, який до останнього лишався в Маріуполі, розвозив гуманітарну допомогу людям», – додав голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Омбудсмен Дмитро Лубінець уточнив, що загалом сьогодні звільнено 230 українців.

«2024 рік дав старт 49-му обміну. І нині вже 2828 захисників удома», – написав Лубінець у фейсбуці.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше