Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Херсонщині розпочинається реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Сьогодення
03.09.2021

Відповідний Меморандум про співпрацю  та партнерство у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади» підписали сьогодні між ГУ Національної поліції Херсонської області та головами  територіальних громад.

«Поліцейський офіцер громади» в Україні започатковано 2019 року і  це  - наступний крок у реформі Національної поліції, який направлений на безпеку та захист населення. Сьогодні «Поліцейський офіцер громади»  охоплює усі регіони держави: близько 30 тисяч населених пунктів, де проживають майже 28 мільйонів громадян. 

Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін, основна ціль проєкту – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там:

«Від того, наскільки правоохоронці будуть відкритими для людей, залежить рівень довіри населення до поліції та рівень безпеки і правопорядку в суспільстві.  І роблячи  черговий крок у реформі Національної поліції девіз сучасних правоохоронців  залишається незмінним– «Служити та захищати».

На підписання Меморандуму завітав і голова  Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир. Очільник Херсонщини наголосив, реалізація цього проєкту допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та правоохоронців:

«Херсонська обласна державна адміністрація, з турботою про людей і їх безпеку, та розуміючи важливість проєкту «Поліцейський офіцер громади», з самого початку його впровадження виступила координатором між правоохоронними органами та органами місцевого самоврядування. Радий відзначити, що на сьогодні 24 громади вже долучилися до цього проєкту, адже тільки об’єднавши зусилля ми створимо безпечне майбутнє в громадах Херсонщини».

Також під час заходу було презентовано програму системи  «Безпечна Херсонщина».

Джерело: Херсонська ОДА.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше