Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подарунки рятувальникам

Події
05.01.2022

Вже не перший рік Голопристанська громада підтримує місцевих рятувальників – бійців 5 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Херсонській області. Щороку окремою статтею передбачені видатки на таку підтримку – голопристанці допомагають технікою.

От і сьогодні на зустріч до службовців загону прибув очільник громади О.В. Бабич із подарунками, привітав пожежників із різдвяними святами, розповів про успіхи минулого і завдання на новий рік, передавши своєму майже повному тезці – Олександрові Вікторовичу Бабичу, начальнику 5 ДПРЗ   полковнику служби цивільного захисту – комп’ютер AMD Athlon з монітором EvroMedia, ноутбук Lenovo, а також кілька багатофункціональних пристроїв (принтер + сканер + ксерокс) Kyocera. Також бійці отримали пам’ятні календарі-2022 з пейзажами Голої Пристані.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше