Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

путін перетворив День перемоги на абсурдне шоу власного «побєдобєсія»

На злобу дня
10.05.2024

У російському списку «народів-переможців» нацизму не знайшлося місця українцям, американцям, британцям й іншим союзникам. 

Саме тому абсолютно блюзнірським виглядає запрошення на парад перемоги 9 травня президентів Лаосу Тисуліта та голови Гвінеї-Бісау Ембало.

У 1940-ві роки Гвінея-Бісау була колонією під назвою Португальська Гвінея. Війна її ніяк не зачепила, адже Лісабон зайняв позицію нейтралітету в Другій світовій. 

У той самий час Лаос був об’єктом боротьби та інтриг колабораціоністської адміністрації Франції та Японії. Тож, м’яко кажучи, також залишався осторонь боротьби із гітлерівською «Віссю».

Явку деяких країн на парад путін забезпечив маніпуляцією. Тій самій Гвінеї-Бісау диктатор місяць тому списав $26,7 млн боргу.

Більше про підхід кремля до «переможних днів» читайте на сайті Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше