Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перед-контрактна зустріч за проєктом Інвестиційного фонду НЕФКО

Сьогодення
30.09.2021

30 вересня під керівництвом міського голови Олександра Бабича відбулась перед-контрактна зустріч за проєктом Інвестиційного фонду НЕФКО «Капітальний ремонт КЗ «Голопристанська дитяча школа мистецтв» Голопристанської міської ради Херсонської області, за адресою: м. Гола Пристань, вул. Горького, 18 та Голопристанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо-математичних циклів Голопристанської міської ради Херсонської області, за адресою: м. Гола Пристань, вул. 1 Травня, 21».

На зустрічі були присутні представники робочої групи з реалізації даного проєкту, представники консалтингової компанії «Гарде», представник Інвестиційного фонду НЕФКО та представники підрядника, який виграв тендер на проведення робіт – ТОВ «Авєга».

У ході зустрічі були обговорені поточні питання щодо подальших кроків реалізації проєкту, а також здійснено візит на об’єкти.

На теперішній час контракт, вартість якого складає 539,5 тис.євро направлений для опрацювання до Інвестиційного фонду НЕФКО. Після отримання погодження (орієнтовно на наступному тижні) очікується його підписання між Голопристанською міською радою та ТОВ «Авєга» та початок складання технічного завдання з подальшим проведенням проектувальних робіт.

Відділ економічного розвитку
виконавчого комітету міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше