Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шаную воїнів, біжу за героїв України!

Анонс
18.04.2023

Патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ» заплановано провести 26 серпня 2023 року.

 

Міністерство у справах ветеранів України до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 26 серпня 2023 року планує провести патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ».

 

Забіг є можливістю пробігти за тих, хто загинув захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших героїв, об’єднати ветеранів, діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, територіальної цілісності, вшанування пам’яті героїв.

 

Започаткував забіг у 2018 році батько загиблого Героя російсько-української війни, "кіборга" Олексія Дурмасенка. Щороку участь у ньому беруть тисячі людей.

 

Про деталі організації цьогорічного заходу буде повідомлено згодом.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше