Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні – трагічна дата для українського народу

Особистості
22.06.2024

День, який об’єднує людей у скорботі та вшануванні пам’яті мільйонів жертв війни.

Цей день нагадує нам про страшні події, що відбувалися на українській землі під час Другої світової війни, а 22 червня стало символом глибокої скорботи та вічної пам'яті про жертв війни, які залишили невиліковні рани у серцях усіх українців. 

Події минулого перегукуються з подіями сьогодення дуже сильно. Біль, сльози, розпач, втрати, боротьба, сила духу, відстоювання своїх домівок. Все це реальність останніх років.

У цей день ми віддаємо данину поваги та низько вклоняємося всім тим, хто пережив жахіття війни, і вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя заради нашого майбутнього.

Запаліть сьогодні свічку вдома або біля місць поховання загиблих – це простий, але дуже значущий жест, який допомагає зберегти та вшанувати пам'ять про захисників і захисниць, які віддали життя за свободу нашої Батьківщини! 

Вічна слава полеглим Героям!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше