Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пам'ятаємо Героїв Небесної Сотні!

Особистості
20.02.2024

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Революція Гідності увійшла у новітню Історію України, як справжній подвиг боротьби за свободу та гідність. Небесна Сотня – перші Герої російсько-української війни, які поклали життя на вівтар свободи. У довгому списку загиблих люди різного віку. Тож нехай їхні світлі імена назавжди залишаться в серцях співвітчизників, у пам’яті народній, як приклад мужності, звитяги і жаги до справедливості.

Герої не вмирають, допоки лишаються у наших серцях, душах, у нашій пам’яті, тому ми не маємо права забути їх ніколи.

Шановна Голопристанська громадо, давайте сьогодні разом з усією Україною запалімо свічку спомину та вшануємо подвиг учасників Революції гідності!
Пам'ятаємо Героїв Небесної Сотні! Вони втратили життя заради свободи України.

Низький уклін кожному та кожній за боротьбу за наше мирне небо, ціна свободи велика, але ми поборемо ворога та переможемо.

Слава Україні! Вічна Слава Героям!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше