Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартувало анонімне опитування громадськості з проблем реалізації концепції перехідного правосуддя

Актуально
11.10.2023

Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності ім. академіка В.В.Сташиса за підтримки Національного фонду досліджень України проводить наукове дослідження «Захист прав дитини в концепції перехідного правосуддя: українська модель». 

Обрана проблематика надважлива для України, адже перехідне правосуддя має на меті сприяти найліпшому відновленню справедливості, укріпленні миру, цінностей демократії, постає комплексом кримінологічно обґрунтованих заходів, що поєднують каральну й відновну юстицію, широкий, багаторівневий соціальний діалог, просвіту, реституцію, правотворчу й правоохоронну діяльності, організаційно-управлінські трансформації та ін. 

Для повного і всебічного дослідження проблеми захисту прав людини в концепції перехідного правосуддя виника потреба ознайомитися з думкою громадян щодо питань реалізації цієї концепції, а особливо тих, хто зазнав внутрішнього переміщення протягом російської агресії. 

Просимо всіх небайдужих пройти анонімне опитування.

  1. Посилання на анкету опитування громадян у Google формі
  2. Посилання на анкету для опитування внутрішньо переміщених осіб
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше