Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Опитування для роботодавців

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
07.08.2024

Співпраця бізнесу з центрами профтехосвіти ДСЗ у підготовці фахівців: Мінекономіки проводить опитування серед роботодавців.

Запрошуємо роботодавців пройти опитування щодо співпраці з центрами профтехосвіти (ЦПТО) Державна служба зайнятості у підготовці фахівців на запит бізнесу.

Мета опитування – визначити потреби підприємств у працівниках певних професій та необхідних роботодавцям навичок фахівців задля підвищення ефективності їх підготовки в центрах профтехосвіти ДСЗ, а також оцінити співпрацю бізнесу з ЦПТО та центрами зайнятості.

Просимо пройти опитування за посиланням http://surl.li/pttgac .

Це займе не більше 10 хвилин.

Результати опитування будуть використані при підготовці рішень для вдосконалення роботи ЦПТО ДСЗ та посилення спроможності центрів зайнятості.

Джерело: Міністерство економіки України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше