Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Оголошується конкурс на відбір суб’єктів підприємницької діяльності!

Оголошення
08.02.2022

Увага! Оголошується конкурс на відбір суб’єктів підприємницької діяльності для уповноваження організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування.

Найменування організатора конкурсу: Виконавчий комітет Голопристанської міської ради.

Юридична адреса: м. Гола Пристань, вул. 1 Травня, 14.

Місце отримання документації від учасників конкурсу та час роботи: м. Гола Пристань, вул. 1 Травня, 22, кабінет № 7, відділ економічного розвитку виконавчого комітету міської ради. З понеділка до четверга з 08-00 до 17-00, п’ятниця з 08-00 до 15-45, обідня перерва з 12-00 до 12-45.

Номер телефону: 05539 26979.

Назва та відомості про майданчики для паркування, їх місцезнаходження, загальна площа, комплекс місць для паркування:

Розташування

№ парковки

Кількість паркомісць, шт.

Площа ділянок,

м2

Наявність облаштування дорожньою розміткою та дорожніми знаками

по вул. Чорноморській (район речового ринку) в м. Гола Пристань

парковка № 1

16

357

+

по вул. Чорноморській (район церкви) в м. Г ола Пристань

парковка № 1

14

374

+

по вул. Героїв (район ЗОШ №4) в м. Гола Пристань

парковка № 1

17

346

+

Загальна площа ділянки - 1077 м2.

Загальна кількість місць - 47.

З детальною схемою розміщення майданчиків для платного паркування транспортних засобів у м. Гола Пристань можна ознайомитися на сайті міської ради.

Переможець конкурсу встановлює режим роботи парковок, розраховує обґрунтований тариф та подає на затвердження до виконавчого комітету міської ради.

Останній день прийняття пропозицій учасників конкурсу: «24» лютого 2022 року.

Дата, час та місце проведення конкурсу «01» березня 2022 року о 13-00 годині, м. Гола Пристань, вул.1 Травня, 14, зал засідань.

Основні вимоги конкурсної комісії до конкурсантів, технічне облаштування

Основні послуги з утримання відведених майданчиків для платного паркування та спеціально відведених автостоянок, надання яких покладається на операторів:

- очищення, миття, відновлення дорожніх знаків на відведених майданчиках для платного паркування;

- нанесення та відновлення дорожньої розмітки відведених майданчиків для платного паркування;

- систематичне очищення території відведених майданчиків для платного паркування від пилу, сміття та листя шляхом їх підмітання та миття;

- своєчасне очищення відведених майданчиків для платного паркування від снігу і криги та обробка їх фрикційними та іншими протиожеледними матеріалами;

- утримання та поточний ремонт дорожнього покриття території відведених майданчиків для платного паркування, а також систем поверхневого водовідведення у межах таких майданчиків (у разі наявності);

- забезпечення майданчиків паркувальними автоматами, платіжними пристроями та інформаційними знаками про способи та порядок оплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування.

Оператори, переможці конкурсу, забезпечують реконструкцію, належне технічне обладнання, утримання та своєчасний ремонт майданчиків для паркування транспортних засобів власними силами та за власний рахунок.

Оператори є платниками збору за місця для паркування транспортних засобів.

Оператор зобов'язаний:

- використовувати майданчик для паркування за призначенням;

- обладнати майданчик для паркування відповідно до цих Вимог, Правил дорожнього руху, норм, нормативів, стандартів, з урахуванням вимог безпеки дорожнього руху;

- утримувати територію та під'їзні шляхи до майданчика для паркування у належному технічному та санітарному стані;

- повідомляти уповноважені підрозділи Національної поліції про виявлені порушення;

- надавати роз'яснення користувачам щодо застосування цих Вимог;

- організовувати навчання персоналу, який обслуговує майданчик для паркування;

- забезпечувати безоплатно персонал, який обслуговує майданчик для паркування, спеціальним одягом з метою забезпечення його безпеки під час виконання службових обов'язків, а також безпеки дорожнього руху. Зразки спеціального одягу затверджує Мінрегіон;

- забезпечувати належне функціонування технічних приладів (пристроїв) для сплати вартості послуг за користування майданчиками для платного паркування згідно з зазначеними Вимогами.

- інформувати користувачів про способи та порядок оплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування.

На майданчиках для платного паркування у доступному для ознайомлення користувачів місці розміщується інформація про:

- оператора (найменування, прізвище, ім’я та по батькові (для фізичних осіб-підприємців), місцезнаходження, контактні телефони);

- тариф, спосіб оплати (готівковий та/або безготівковий).

Основні вимоги до матеріально-технічної бази, необхідної кваліфікації спеціалістів:

- організовують, обладнують, проводять реконструкцію, ремонт та експлуатують майданчики для платного паркування транспортних засобів на вулицях м. Гола Пристань та спеціально відведених автостоянках;

- сплачують збір за місця для паркування транспортних засобів;

- забезпечують комплектацію майданчиків для платного паркування транспортних засобів технічними засобами;

- обладнують та утримують майданчики для платного паркування та спеціальні автостоянки;

- організовують облаштування місць для паркування;

- забезпечують використання майданчиків для платного паркування та спеціально відведених автостоянок відповідно до їх призначення;

- утримують територію та під'їзні шляхи до майданчика для паркування та спеціально відведені автостоянки у належному технічному та санітарному стані;

- надають роз'яснення користувачам щодо застосування цих Вимог, паркування транспортних засобів;

- несуть відповідальність за дотримання затвердженої схеми розміщення майданчика для платного паркування, санітарного стану на майданчику для паркування та за прибирання і вивезення снігу.

На всіх майданчиках для паркування обов'язково облаштовуються місця (в обсязі 10 відсотків від загальної кількості та не менш, як одне місце), передбачені стандартами розміру, позначені дорожніми знаками та розміткою для паркування транспортних засобів, якими керують інваліди з ураженням опорно-рухового апарату, члени їхніх сімей, яким відповідно до порядку забезпечення інвалідів автомобілями передано право керування автомобілем, та законні представники недієздатних інвалідів або дітей інвалідів, які перевозять інвалідів (дітей інвалідів).

Платниками збору є юридичні особи, їх філії (відділення, представництва), фізичні особи-підприємці, які згідно з рішенням міської ради організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках.

Ставка збору встановлюється за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 квадратний метр площі земельної ділянки, призначеної для організації та провадження такої діяльності, виключаючи площу місць для паркування транспортних засобів, якими керують інваліди з ураженням опорно-рухового апарату, члени їхніх сімей, яким відповідно до порядку забезпечення інвалідів автомобілями передано право керування автомобілем, та законні представники недієздатних інвалідів або дітей інвалідів, які перевозять інвалідів (дітей інвалідів), у розмірі 0,01 відсотка мінімальної заробітної плати, установленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.

Оператор залучається терміном на один рік, з правом пролонгації, у разі дотримання всіх умов договору, та своєчасної сплати податків.

Усі учасники конкурсу зобов’язані виконувати умови конкурсу.

Приймання заяв на участь у конкурсі починається з дня, наступного за днем публікації оголошення про проведення конкурсу, кінцевий термін прийняття заяв - за два дні включно до дати проведення конкурсу.

Претенденти подають до виконавчого комітету міської ради конкурсну документацію. Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з одним екземпляром опису підтверджуючих документів, що містяться в конверті, вкладеним всередину конверту, та другим екземпляром опису підтверджуючих документів, що містяться в конверті, разом із заявою про участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2). Конкурсна документація, окрім підтверджуючих документів, має містити пропозицію щодо розміру плати за 1 м2 площі земельної ділянки, відведеної для організації для провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів, але не меншої за встановлену міською радою.

До підтверджуючих документів належать:

- копії Статуту або іншого установчого документу;

- копії свідоцтва про державну реєстрацію;

- копії довідки з ЄДРПОУ (для юридичних осіб);

- оригіналу довідки про те, що Учасник не визнаний у встановленому порядку банкрутом та проти нього не порушено справу про банкрутство.

Реєстрація учасників конкурсу здійснюється заступником голови комісії або секретарем комісії у відповідному листі реєстрації учасників конкурсу.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляє секретар комісії до оголошеної дати проведення конкурсу. Конкурсні документи претендентів, яких не допущено до участі у конкурсі, повертаються секретарем комісії за їх письмовою заявою після затвердження протоколу засідання комісії.

Претендент має право відкликати свою заяву до дати проведення конкурсу, повідомивши про це письмово голову комісії.

______________________________________________

Файли для завантаження: Заява про участь у конкурсі, Ситуаційний план

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше