Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 вересня 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ з приводу обговорення проєкту містобудівної документації

Громадські слухання
25.08.2021

Шановні жителі Голопристанської міської територіальної громади!

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність таких громадян: Білої Л.О., Білої С.М., Тютюнник Т.О., Борисової Л.І., Горбачука О.П., Грубляк Т.А., Безкровної З.П., Дубової Н.М., Іващенко О.В., Ілюхіної О.В., Кабанова В.В., Кальченка Є.М., Клименка Є.С., Клименко Т.З., Файдюка Р.М., Каспрівської Г.В., Михитарової Р.Л., Олійник О.П., Пласкальної Т.О., Дементєєва В.В., Комлєвої Н.В., Толмачової А.В.

Місце ознайомлення з проєктом містобудівної документації – офіційний вебсайт Голопристанської міської ради

Строки ознайомлення з проєктом ДПТ –
з
27 серпня 2021 року
до
27 вересня 2021 року включно.

 

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради інформує, що 28 вересня 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проєкту містобудівної документації «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність:

1.1. Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Білій Лілії Олександрівні, Білій Світлані Миколаївні, Тютюнник Тетяні Олексіївні орієнтовними площами по 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресами: вул. Подільська, б/н, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.2. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Борисовій Лідії Іванівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Молодіжна, біля будинку № 42, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.3. Детального плану території частини території села Малі Копані з метою відведення у власність земельної ділянки гр. Горбачуку Олександру Петровичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Підстепна, б/н, с. Малі Копані Скадовського району Херсонської області.

1.4. Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр. Грубляк Тетяні Андріївні та гр. Безкровній Зінаїді Петрівні орієнтовними площами по 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресами: вул. Зелена, буд. 2-а та вул. Зелена, б/н, с. Мала Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.5. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Дубовій Наталі Миколаївні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Українська,128-в, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.6. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Іващенко Олені Володимирівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Українська, 1-а, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.7. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Ілюхіній Олені Володимирівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна длянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Центральна, 7-б, с. Нова Збур’ївка Скадовського району Херсонської області.

1.8. Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр. Кабанову Валентину Вікторовичу орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: пров. Таврійський, б/н, с. Таврійське Скадовського району Херсонської області.

1.9. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Кальченку Євгену Миколайовичу орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Миру, б/н, с. Гладківка Скадовського району Херсонської області.

1.10. Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Клименку Євгену Сергійовичу, Клименко Тетяні Зеновіївні, Файдюку Руслану Миколайовичу, Каспрівській Галині Василівні орієнтовними площами по 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,

господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресами: вул. Кримська, б/н, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.11. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Михитаровій Рузанні Левівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Українська 128–б, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.12. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Олійник Олександрі Павлівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Люлька, б/н, с. Таврійське Скадовського району Херсонської області.

1.13. Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Пласкальній Тетяні Олегівні, Дементєєву Володимиру Васильовичу, Комлєвій Наталі Василівні орієнтовними площами по 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресами: вул. Вільшана, 2-а, вул. Вільшана, 2-б, вул. Вільшана, 2-в с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

1.14. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Толмачовій Аліні Вікторівні орієнтовною площею 0,2189 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Легендарна, б/н, с. Мала Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детальніше з документацією можна ознайомитись ТУТ

Відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва
виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше