Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація про діяльність Національного інформаційного бюро

До відома громадян
12.12.2023

Державне підприємство «Український національний центр розбудови миру», яке відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України від 17.03.2022 №228-р «Про виконання функцій Національного інформаційного бюро» та від 31.05.2022 №434-р «Питання виконання Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни від 12 серпня 1949 року» виконує функції Національного інформаційного бюро передбаченого Женевськими конвенціями про поводження з військовополоненими та про захист цивільного населення під час війни від 12.08.1949, здійснює збір інформації щодо захищених цивільних осіб та військовослужбовців.

З метою підтримки населення, яке постраждало внаслідок збройної агресії рф, та інформування громадян про діяльність Національного інформаційного бюро пропонуємо переглянути просвітницькі відеоролики:

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше