Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відпрацювання заходів щодо недопущення стихійної торгівлі в селі Нова Збур’ївка

Виконавчий комітет міської ради інформує
08.09.2021

07 вересня поточного року робочою групою з питань обстеження господарської діяльності роботи ринків та запобігання стихійної торгівлі проведено рейд з метою недопущення стихійної торгівлі в с. Нова Збур’ївка.

Представниками робочої групи проводилась інформаційна, консультативна робота серед суб’єктів господарювання в частині роз’яснення вимог нормативно-правових актів України щодо заборони торгівлі з рук у невстановлених місцях та дотримання встановлених нормативних вимог реалізації продукції на території села.

Також, складено протокол про адміністративні правопорушення, який буде переданий для розгляду на адміністративній комісії виконавчого комітету міської ради.

Відділ економічного розвитку
виконавчого комітету міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше