Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Національний конкурс «Репортер» для молоді!

Анонс
26.10.2021

В Україні запустили національний конкурс «Репортер», який має на меті мотивувати молодь до вивчення медіаграмотності та стандартів журналістики шляхом створення власних медіаматеріалів.

Взяти участь у конкурсі можуть школярі 9-11 класів з усієї країни. Для участі потрібно створи матеріал — відеосюжет чи аудіоподкаст на одну з трьох тем: Здоровʼя (вакцинація, здоровий спосіб життя, ментальне здоров’я тощо); Екологія (боротьба із забрудненням повітря, охорона лісів, сортування сміття тощо); Історії, які надихають (історії про досягнення і вчинки твоїх однолітків тощо). Тривалість — до 3 хвилин для відеосюжету та до 5 хвилин для аудіоподкасту.

Оголошення переможців відбудеться в грудні 2021 року. Переможці отримають можливість поспілкуватися з топовими журналістами країни у Києві та створити з ними спільний матеріал для відомих медіа.

Деталі про правила конкурсу, умови участі, критерії оцінки робіт можна знайти за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше