Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Народний депутат Сергій Козир відвідав Голопристанщину

Сьогодення
22.12.2021

З дружнім візитом до Голопристанської територіальної громади завітав народний депутат Верховної Ради України Сергій Козир.

На зустрічі було обговорено проблеми, з якими стикається громада сьогодні: це відсутність інфраструктурної субвенції, яка виділялась для розвитку сільської місцевості, високі тарифи для комунальних підприємств, передача майна районними радами з великими боргами.

З вдячністю за співпрацю очільник громади Олександр Бабич вручив Сергію В’ячеславовичу медаль за вагомий внесок у розвиток міста Гола Пристань.

Також відвідали об‘єкти ТГ, в яких реалізовано програми з енергоефективності та на яких ведеться зараз термомоденізація в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Реалізація цих проєктів дозволила «зігріти» будівлі з 16 до 22 градусів навіть у десятиградусні морози, а економія на теплоносій склала близько 40%.

«Що мене найбільш вразило – це те, що велика кількість шкіл та дитячих садочків була утеплена за грантові кошти, а голову громади Олександр Бабича можна дійсно вважати експертом у цьому питанні. Тож мені було дуже цікаво поспілкуватися та власними очами подивитися на результат роботи», – поділився враженнями Сергій Козир на своїй сторінці в Фейсбук.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше