Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулась перша онлайн-нарада з керівниками та працівниками медичних закладів первинної та вторинної ланки медичної галузі Голопристанської громади

Події
12.12.2023

З думкою про майбутнє, в умовах сьогодення, розпочато роботу в новому форматі з керівниками, лікарями та працівниками медичних закладів первинної та вторинної ланки медичної галузі Голопристанської громади.

В п'ятницю, 08.12.2023, відбулось установче засідання в форматі онлайн-наради з Голопристанською міською військовою адміністрацією та представниками виконавчого комітету Голопристанської міської ради.

Зі вступним словом до присутніх звернулась начальник Голопристанської МВА Світлана ЛІННИК, яка розповіла про стан справ у громаді та в медичній галузі в умовах окупації, особливості роботи Голопристанської міської військової адміністрації в умовах воєнного стану. Звернула увагу на План заходів з відновлення життєдіяльності громади та стратегію відновлення і розвитку громади після деокупації.

Також учасники заслухали інформацію про стан виконання бюджету Голопристанської громади за 9 місяців поточного року, та прогнози доходів й видатків бюджету громади на 2024 рік.

До учасників наради звернулися керівники КНП Веїс УСЕЇНОВ та Євгеній ШАЦИЛО.

Нарада тривала понад півтори години, за результатами якої було визначено пріоритетні напрямки роботи медичних закладів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше