Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Україна разом із світом відзначає міжнародний День волонтера

Привітання
05.12.2021

Волонтерство є одним з найбільш почесних занять у будь-якому суспільстві та у будь-який час. Волонтери приносять користь людям своєю альтруїстичною та гуманістичною позицією, готовністю прийти на допомогу ближньому у скрутний час, з палким бажанням змінювати свою країну та світ на краще. Роль волонтерства сьогодні лише зростає, а волонтерські проєкти іноді змінюють сучасну реальність та вектор розвитку цілих регіонів.

Без розрахунку на визнання й нагороди волонтери піклуються про здоров’я дітей і дорослих, тварин, дбаючи про їх комфорт і безпеку. А від початку війни на Сході України волонтерські рухи стали одним із символів віри та незламності духу. Бо ж героїчно допомагають нашим хлопцям на передовій, нерідко – ризикуючи власним життям.

Дякую кожному з волонтерів нашої громади за активну громадянську позицію, шляхетну жертовність і людську віру в ідеали добра та справедливості. Здоров’я вам, невичерпної енергії, миру у власних домівках і на рідній землі, та успішного здійснення задуманих проєктів!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше