Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розкажіть дитині, що робити у випадку виявлення небезпечного предмету

Безпека життєдіяльності
28.05.2023

Зараз дуже важливо подбати про безпеку дітей, адже території нашої області просто усипані вибухонебезпечними предметами!

 

Тому, шановні батьки, попіклуйтесь про те, щоб ваша дитина точно знала, що робити у випадку виявлення небезпечного предмету:

  1. Розкажіть дитині, де саме можуть знаходитись вибухонебезпечні предмети: у траві, під деревами, біля будинків та парканів, можуть бути приклеєні до стовбурів дерев чи причаїлися у лісах, парках чи дитячих майданчиках у тих містах, де велись бойові дії;
  2. Покажіть дитині фото вибухонебезпечних предметів та упевніться в тому, що вона запам’ятала, як вони виглядають;
  3. Введіть правило: не чіпати сторонні предмети! Поясніть дітям, як важливо бути пильними і не торкатися підозрілих предметів або покинутих іграшок, телефонів, побутових речей, тощо.
  4. Коли ваше місто/село знаходиться під окупацією або в ньому відбувалися бойові дії, не дозволяйте дитині пересуватися вулицями самостійно. Навіть якщо це знайомі шляхи, якими дитина у мирний час ходила сама!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше