Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рятувальники знешкодили міну часів війни!

Сьогодення
19.08.2021

16 серпня 2021 року в річці Конка (район набережної м. Гола Пристань, навпроти міського пляжу) фахівцями водолазно-піротехнічної служби Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Херсонській області здійснено водолазне обстеження дна, в ході якого на глибині 3 метрів, ближче до фарватера, було виявлено мінометну міну часів Другої світової війни, діаметром 82 мм, значно пошкоджену іржею. Про цю небезпечну знахідку до служби повідомили мешканці, котрі помітили вибухівку під час купання в річці. Безпосередньо в ході проведення водолазних робіт міну було вилучено та спецтранспортом доставлено до місця знешкодження (полігону).

Голопристанська міська рада, її виконавчий комітет в особі міського голови висловлює щиру подяку рятувальникам, а також відповідальним мешканцям, які повідомили службу про небезпечну знахідку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше