Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Жителі Голопристанської громади в різних куточках України збираються біля меморіалів під гаслом «ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ»

Події
21.11.2023

Сьогодні у День Гідності та Свободи Україна відзначає 10 річницю Революції Гідності та 19 річницю Помаранчевої революції.

День Гідності та Свободи – знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: 2004 та 2013 років. Цей день – символ творення новітньої історії держави, пам'ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

Адже Гідність і Свобода – це портрет сучасного українця, незмінна характеристика нас усіх як народу. Нашої сили й волі, наснаги до боротьби, нашої сміливості й уміння усілякими засобами протистояти ординській навалі.

Сьогодні жителі Голопристанської громади, що вимушені були виїхати і знаходяться в різних куточках України, збираються біля меморіалів під гаслом «ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ», щоб вшанувати пам'ять та віддати данину всім полеглим у Революції Гідності, аби знову показати – люди з Голопристанського краю незламні і вірять у звільнення своєї рідної землі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше