Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підписано Меморандум про наміри у співпраці Голопристанської та Білгород-Дністровської міських рад

Події
21.09.2021

Делегація від Голопристанської МТГ 18-19 вересня взяла участь у святкуванні Дня міста Білгород-Дністровський, під час якого відбулося урочисте підписання Меморандуму про наміри співпраці між Голопристанською та Білгород-Дністровською міськими радами з метою об’єднання зусиль щодо розробки та реалізації спільних проєктів і програм, подальшого сталого соціально-економічного та культурного розвитку територіальних громад у галузях екології та довкілля, енергозбереження та енергоефективності, комунальної та соціальної інфраструктури, підприємництва та бізнесу, креативності, культури, туризму, спорту та громадянського суспільства.

В церемонії підписання Меморандуму взяли участь секретар Голопристанської міської ради Віра КАРАКІНА та секретар Білгород-Дністровської міської ради Олександр СКАЛОЗУБ.

Підписання цього Меморандуму стане основою подальшого затвердження Договору про співробітництво між громадами міст. Попередня співпраця з містом Білгород-Дністровський Одеської області почалася в рамках грантового конкурсу проєктів, що проводився у квітні 2021 року з-поміж громад-підписантів угоди «Мери за економічне зростання», при подачі спільної заявки за проєктом з розвитку підприємництва та інвестиційної привабливості громад.

Наші міста є подібними за географічним розташуванням, природно-ресурсним та туристично-рекреаційним потенціалом. Міжмуніципальна співпраця надасть можливість у партнерстві приймати участь нашим містам у міжнародних та державних програмах, майбутніх конкурсах та ініціативах з соціально-економічного розвитку, а також розширить географію міжрегіональних зв’язків міста Гола Пристань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше